Добре дошли при inmed personal
Ние знаем колко Важна стъпка за Вас е преместването и започването на нов живот в Германия. Нашата цел е да направим процеса на кандидатстване и интеграция максимално лесен и успешен за Вас, за да можете Вие да се съсредоточите върху най-важното - да бъдете лекар.
Защо да изберете нас

Гарантираме сигурност

inmed personal е сертифицирана компания за предоставянето на посреднически услуги по наемане на работа в Германия по реда на българското законодателство. Притежаваме нужното удостоверение от Министерството на труда и социалната политика с No: 2844.

Обширен опит и редовна информация

Ние разполагаме с обширен опит в областта на посредническите услуги и сме добре запознати с условията за получаване на Апробация в различните региони в Германия. Ще Ви подкрепим с компетентни решения и редовна информация относно евентуални промени и новости. 

Цялостна организация

За да можете Вие да се съсредоточите върху Вашата професия и Вашите езикови познания, ние ще се погрижим за всичко останало. Ние сме помислили за всичко и ще Ви подкрепим във всеки един етап по пътя към Вашата кариера и нов живот в Германия.

Предлагаме индивидуални решения

Ние ценим Вашата индивидуалност и Вашите лични предпочитания. Затова не работим по стандартна схема, а разглеждаме всяка ситуация поотделно и изготвяме за всеки от Вас индивидуални стратегии и графици, отговарящи на Вашите лични потребности. 

Винаги на Ваше разположение

Някои важни решения не търпят отлагане. За нас е важно, Вие да се чувствате максимално сигурни при взимането на такива решения. Затова поддържаме редовен контакт с нашите кандидати и сме на разположение при въпроси дори извън работното време. 

Вашият консултант
Inmed-personal

Елица Зайдел
Управител и консултант

  • родена и израстнала в България
  • 11 години живот и професионален опит в Германия
  • Завършено висше образование „Икономическо право“ със специалности „Трудово право“ и „Управление на човешките ресурси“ в гр. Майнц, Германия
  • Обширен професионален опит като мениджър и консултант в областта на човешките ресурси, посредничеството по намиране на работа и получаването на апробация в Германия. 

„Познавам предизвикателствата, с които се сблъсквате по пътя си за Германия от собствен опит. Аз самата преминах по същия път, когато през 2008 г. се преместих там, за да продължа образованието си. Най-важното при преместването и започването на работа в друга страна е да имате ясни цели и точен план, които да следвате. 

Вярвам, че личният контакт и индивидуалните рещения са от огромно значение за всеки един от Вас. Затова за мен е важно да разгледам лично всяка една ситуация и заедно да намерим най-добрите решения за Вашето бъдеще.“

Вашият преподавател по медицински немски
Design ohne Titel (19)

Нина Колет
Управител и преподавател в ärztesprech

  • родена и израстнала в Германия
  • Завършено висше образование „Икономика на здравеопазването“ в Кьолн, Германия
  • Дългогодишен опит като преподавател в частна езикова школа за DaF/DaZ 
  • Ръководител на семинари и проекти за тренировка на комуникацията
  • 2018 основаване на езикова школа ärztesprech

„Като преподавател по немски език с дългогодишен опит съм добре запозната с предизвикателствата, пред които са поставени чуждестранните лекари при започването на работа в Германия.

Най-важното при изучаването на един език е да говорите, колкото се може повече и да се включат всички сетива. Именно по този начин лекарите с които работя постигат най-добрия възможен успех. Езикът и комуникацията са важни инструменти в медицината. С мен ще се научите да използвате правилно тези инструменти още от самото начало. Ще се радвам да бъда до Вас като експерт и да Ви придружа в процеса на подготовка за изпита по медицински немски.“

Как можем да Ви помогнем?
Вие научихте нещо повече за нас и нашия професионален опит. За да разберем, как можем да Ви бъдем полезни, свържете се с нас и ни разкажете за Вас и Вашите конкретни цели.

Очакваме Ви!

Не пропускайте новостите